Kom af med din allergi​

Allergibehandling der er effektiv og hurtigvirkende uden bivirkninger.

Jeg ønsker at hjælpe så mange som mulig med at blive symptomfri

og derfor tilbyder jeg lige nu en gratis undersøgelse / screening for allergi og candida svamp.

Alternativ behandling af allergi, overfølsomhed, astma og intolerancer

Allergi er den hurtigst voksende lidelse i den vestlige verden. Der udvikles derfor mange typer af ny medicin, men fælles for dem alle er, at de fjerner symptomer – ikke allergien. Den har du stadig. Men du skal ikke acceptere et liv med allergi!

Vi tilbyder dig et andet valg. Hos Naturmedicinsk klinik Svendborg bruger vi en særlig metode, hvor din allergi behandles ud fra et helhedsprincip, hvor vi især fokuserer på stressfrigørelse og kostomlægning. Denne form for alternativ allergibehandling har vist sig at have sensationel effekt på alle former for allergi, overfølsomhed, intolerancer og astma.

Vores metode er unik, effektiv, fri for bivirkninger, hurtigt virkende og let at udføre. Den kan gøre dig fri for allergi og medicin, og den kan give dig et helt nyt liv med kvalitet og færre omkostninger i dagligdagen.

​Hos Naturmedicinsk Klinik Svendborg behandler vi:

  • Allergi over for græs, birk og bynke
  • Allergi over for hund, katte, hest og andre kæledyr
  • Allergi over for fødevarer og intolerance over for fødevarer

Hvorfor har du allergi?

Du har allergi, fordi din krop har en unormal reaktion på ellers normale ting. Normalt skal en påvirkning af græs pollen, kæledyr eller andre ting ikke udløse en unormal reaktion, som symptomer ved allergi er. Allergi skyldes ofte en fejlprogrammering i nervesystemet eller hjernen og en svækket tarmslimhinde eller en ubalance i vores tarmflora. Denne fejlprogrammering kan være opstået som følge af en tidligere oplevelse, der har givet dig en stressreaktion. Det kan være en uskyldig begivenhed som et fald, en forskrækkelse, en utilpashed eller lignende hverdagssituationer – noget vi alle bliver udsat for i hverdagen.

Kroppen kan have været udsat for fysisk eller psykisk stress. Kroppen har svært ved at skelne de forskellige stressfaktorer, der er i vores hverdag, fra hinanden. Allergi behøver ikke at være andet end en betinget refleks i underbevidstheden – og denne refleks udløser en allergisk reaktion, hvor kroppen prøver at skille sig af med de ting, den anser for farlige. Symptomerne kan blandt andet være høfeber, astma og eksem.

Sådan foregår vores allergibehandling

Når vi udfører allergibehandling, starter vi med at teste, om der er balance i tarmfloraen. Hvis der er for meget svamp til stede i kroppen, skal dette på plads først. Derefter bruger vi ALFA-kinesiologiske teknikker til at teste og omprogrammere nervesystemet og hjernen, så den ikke længere reagerer på uskyldige ting som pollen, husdyr og så videre. Sideløbende ordineres der eventuelt naturmedicin eller kosttilskud.

Vores priser på behandling mod allergi

Vi tilbyder en pris på allergibehandling på 1.000 kr., og opfølgende behandlinger koster 600 kr. Du kan finde mere information om vores priser her.

Vi vil gerne hjælpe så mange som muligt med at blive symptomfri. Derfor tilbyder vi lige nu en gratis undersøgelse og screening for allergi samt en rabatkode på 200,00 kr til den første behandling.

Kontakt Naturmedicinsk klinik Svendborg

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

profil-cirkel

Skriv til klinikken her ​↷

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 20 34 38 eller sende en e-mail til naturmedicinsk-klinik@live.dk.

​Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Alle felter markeret med * skal udfyldes.​

4 indlysende grunde

​til at vælge Naturmedicinsk klinik Svendborg

En dyberegående individuel behandling

Vi arbejder med en dyberegående behandling hver gang.

En afslappende oplevelse

Oplev en afslappende behandling.

Tillid, åbenhed og respekt

Uanset hvilken udfordring du har, tilgår vi det med tillid, åbenhed og respekt.

Et skræddersyet behandlingsforløb

Vi anvender det bedste fra de forskellige behandlingsformer, så du får et skræddersyet behandlingsforløb.

Ring: 45 20 34 38


​Åbent efter aftale

Mandag: 9.00 - 17.00​

Tirsdag:  9.00 - 17.00

Onsdag:  9.00 - 17.00

Torsdag: 14.00 -20.00

Lørdag:​ 10.00 - 16.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

naturmedicinsk-klinik@live.dk

Naturmedicinsk klinik Svendborg

CVR: 11023231

Toldbodvej 9. 5700 Svendborg

Klik her for rutevejledning

Se vores cookiepolitik

Naturmedicinsk klinik Svendborg

Alternativ behandlling af  mennesker i alle aldre - også børn.

Samarbejdspartner

Allergikompagniet​