Behandling af smerte med Alfa-Kinesiologiske teknikker

Feks. Musearm, Skuldersmerter, rygsmerter, lændesmerter og piskesmæld.

Hvordan foregår en behandling af smerter?
Min behandling foregår således, at jeg ved hjælp af ALFA- kinesiologiske teknikker fjerner de “virusprogrammer” der ligger som grundlaget for symptomerne.

Du er som en robot: Din hjerne er en computer og din krop er en maskine! Når jeg arbejder med smertebehandling, er det på 3 områder:

Fysisk
Hvordan bruges kroppen.

Biokemisk
Kostens og tarmfloraens betydning.

Psykisk
Hjernens styring af følelser, muskelspænding og smerter.

Smerte er et advarselssignal om, at der er noget galt. Når fejl rettes, vil de fleste kunne blive smertefrie.

Min metode
Min metode er unik, effektiv, fri for bivirkninger, hurtigt virkende og let at udføre. Den kan gøre dig fri for allergi og medicin, og give dig et helt nyt liv med kvalitet og færre omkostninger i dagligdagen. Min klinik er beliggende i Svendborg, hvor jeg har hjulpet mange kunder fra bl.a. Odense og hele Sydfyn.

Jeg behandler f.eks:

  • Spændings hovedpine
  • Musearm – tennisalbue
  • Piskesmæld
  • Ryg og lændesmerter
  • Skuldresmerter
  • Gigt
  • Stress

 

Kontakt os

 naturmedicinsk-klinik@live.dk

30340212

Toldbodvej 9. 2. sal, 5700 Svendborg

Åben efter aftale:
Tirsdag: 17.00 – 21.00

Torsdag: 17.00 - 21.00

Lørdag: 10.00 - 16.00

 

Hvorfor har jeg smerter?

Du kan sammenligne din hjerne med en computer, og din krop som en maskine, der er styret af computeren. Computeren og maskinen kommunikerer sammen ved hjælp nerve og hormonsystemet. Alle sanseindtryk og følelser ligger som informationer i nervesystemet og omsættes til hormoner via hjernens ”vekselapparat” – hypothalamus og hypofysen.

Derved kan sanseindtryk og følelser som rammer hjernen, manifestere sig til fysiske problemer i hele kroppen. Nogle sanseindtryk og følelser kan ramme os så dybt, at de vil lægge latent som et “virusprogram” på computeren, og senere i livet kan nye sanseindtryk og følelser være den dråbe der får bægeret til at flyde over, med oven nævnte symptomer til følge.

Få mere info om behandling af smerter

Få mere info om behandling af smerter på klinikken i Svendborg, du skal være velkommen til at kontakte mig. Send mig en e-mail på:naturmedicinsk-klinik@live.dk eller ring på telefon 30 34 02 12. Så tager vi en snak om, hvordan jeg med en behandling kan hjælpe dig videre.