Behandling med lægeplanter

​Fire urtesammensætninger til kroppens grundlæggende fysiologiske fundament

Kontakt Naturmedicinsk klinik Svendborg

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

profil-cirkel

Skriv til klinikken her ​↷

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 20 34 38 eller sende en e-mail til naturmedicinsk-klinik@live.dk.

​Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Alle felter markeret med * skal udfyldes.​

1 Fundamental plantenæring til cellerne

Efter naturens egen opskrift. Er skabt ud fra det faktum, at vi får en for ensidig ernæring. Selv om vi får tilført protein, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler via vores kost, kan disse primære ernæringskilder ikke erstatte vores naturlige behov for helt igennem grundlæggende plantenæringsstoffer til kroppens fysiologiske fundament.

Enhver form for ernæringsmæssig ubalancer eller fejl, kan starte en negativ fysiologisk spiral, som kan give symptomer på ”burn up”, almen træthed, organ, styresystem eller celleproblemer / sygdomme.

Urteblandingen tilfører grundlæggende næringsstoffer til kroppens fundament, der har ansvaret for opbygning af sunde og velfungerende celler, væv, organer og systemer, så disse kan fungere optimalt.

Urtesammensætningen indeholder:

Maca, pomerans, perikum, djævleklo, gurkemeje, trompetranke, rosenrod, aloe vera, agerpadderok, rabarber.

2 Koncentreret næring fra nødder, kerner og frø

Nødder, kerner og frø er gode kilder til naturlige vitaminer, mineraler, aminosyre og sunde fedtstoffer.

Afhængig af kilden, bidrager ingredienserne med en palette af næringsstoffer, som nærer immunsystemet, giver energi til alle kroppens processer og booster fordøjelsessystemet.

Urteblandingen af nødder, kerner og frø blanding, giver naturlig næring til processen med genopbygningen af celler, væv, organer og styresystemer.

Blandingen tilfører ligeledes en bred vifte af vitaminer, som vitamin C, D, E, K, og alle B vitaminer, calcium, magnesium, fosfor og kalium. Derudover forsynes kroppen med mange vigtige spormineraler som f.eks. mangan og zink, aminosyre som arginin, methionin, histidin, tyrosin

Et tilskud med nødder, kerner og frø er således af enorm betydning for vedligeholdelse og genopbygning af kroppens strukturer, man kan sige, at det er naturens egen vitamin og mineral lager.

Blandingen af nødder, kerne og frø indeholder:

Søde mandler, bukkehorn, hørfrø, fennikel, abrikoskerner (bitre), annatto frø, guarana, loppefrø, blomsterkarse, brændenælde frø, abelmoskus, khella, hestekastanje , betelnød.

3 Urter til kroppens dags processer – opbygning

Til dagens opbygning, reparation og kontrolopgaver.


Kroppens arkitekttegning, også kaldet generne, indeholder blot opskrifterne på, hvordan alle kroppens dele skal bygges. De således mere end 150.000 kendte proteinmolekyler, man kender til i kroppen, stammer fra såkaldte genekpression. Når det er sagt, betyder det ligeledes, at generne udelukkende aktiveres i en sund og rask krop, vel at mærke – når der er behov herfor, dvs. at der kommer et signal fra det omgivende miljø, som nødvendiggør dannelsen af genprodukt. I løbet af dagen er kroppen f.eks. konstant beskæftiget med at bygge og reparere celler, væv, organer og systemer. Til det formål skal kroppen bruge en masse byggesten, som den får fra kosten, der indtages.


Denne urteblanding tilføre de vitale næringsstoffer kroppen bruger dagen igennem for at gennemføre dagens opbygning, reparation og kontrolopgaver.


Urteblandingen ”3” indeholder:
Tropetranke, djævleklo, rosella, katost, schizandra, marietidsel, solhat, skovmærke, rabarber, glat burre, valnød, perikum

4 Urter til kroppens nat processer – oprydning

Til nattens oprydning.


I løbet af natten, eller når kroppen hviler, er helt andre processer aktive, som f.eks. afgiftning, fejlfinding og meget andet. Også her skal kroppen bruge bestemte næringsmæssige byggesten.


Immunsystemet, som jo er konstant påvirket af det omgivne miljø, skaber eller ændre ekspressionen af de bagved liggende gener ud fra organismens fortolkning af det omgivne miljø.


Denne mekanisme kaldes epigenetik, og er den moderne videnskabs værktøj til at forstå mange af de mekanismer, man i gamle dage troede generne bestemte over. Kort sagt – vi er ikke ofre for vores gener, men vi er et produkt af vores fortolkning af vores liv / miljø.
Denne urteblanding tilføre vitale næringsstoffer der frigøres natten igennem, og sikre optimal oprydning af ødelagte, syge eller dårlig fungerende celler og væv, og dermed bidrager til restitution og godt helbred.

Urteblandingen 4 indeholder:
Guarana, havre spire, vejbred, rosenrod, birk, solbær, ginseng, pomerans, sarsaparille, stokrose alm. agermåne.

4 indlysende grunde

​til at vælge Naturmedicinsk klinik Svendborg

En dyberegående individuel behandling

Vi arbejder med en dyberegående behandling hver gang.

En afslappende oplevelse

Oplev en afslappende behandling.

Tillid, åbenhed og respekt

Uanset hvilken udfordring du har, tilgår vi det med tillid, åbenhed og respekt.

Et skræddersyet behandlingsforløb

Vi anvender det bedste fra de forskellige behandlingsformer, så du får et skræddersyet behandlingsforløb.

Ring: 45 20 34 38


​Åbent efter aftale

​Tirsdag: 17.00 - 21.00

Onsdag: 17.00 - 21.00

Torsdag: 17.00 -21.00

Lørdag:​ 10.00 - 16.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

naturmedicinsk-klinik@live.dk

Naturmedicinsk klinik Svendborg

CVR: 11023231

Toldbodvej 9, 2., 5700 Svendborg

Klik her for rutevejledning

Se vores cookiepolitik

Naturmedicinsk klinik Svendborg

Alternativ behandlling af  mennesker i alle aldre - også børn.

Samarbejdspartner

Allergikompagniet​