Alle behandlinger

Kontakt os

 naturmedicinsk-klinik@live.dk

30340212

Toldbodvej 9. 2. sal, 5700 Svendborg

Åben efter aftale:
Tirsdag: 17.00 – 21.00

Torsdag: 17.00 - 21.00

Lørdag: 10.00 - 16.00

 

Hvorfor har du allergi?
Du har allergi, fordi din krop har en unormal reaktion på ellers normale ting. Normalt skal en påvirkning af græs, pollen, kæledyr eller andre ting ikke udløse en unormal reaktion, som symptomer ved allergi er. Allergi skyldes ofte en fejlprogrammering i nervesystemet eller hjernen, og svækket tarmslimhinde eller ubalance i vores tarmflora.

Denne fejlprogrammering kan være opstået som følge af en tidligere oplevelse, der har givet dig en stressreaktion. Det kan være en uskyldig begivenhed som et fald, en forskrækkelse, en utilpashed eller lignende hverdagssituationer – noget vi alle bliver udsat for i hverdagen.

Kroppen kan have været udsat for fysisk eller psykisk stress. Kroppen har svært ved at skelne de forskellige stressfaktorer, der er i vores hverdag, fra hinanden. Allergi behøver ikke at være andet end en betinget refleks i underbevidstheden – og denne refleks udløser en allergisk reaktion, hvor kroppen prøver at skille sig af med de ting, den anser for farlige. Symptomerne kan bl.a. være høfeber, astma og eksem.

Prøv min alternative behandling af allergi
Når jeg udfører alternativ behandling for allergi, starter jeg med at teste, om der er balance i tarmfloraen. Hvis der er for meget svamp til stede i kroppen, skal dette på plads først.

Derefter bruger jeg ALFA-kinesiologiske teknikker til at teste og omprogrammere nervesystemet og hjernen, så den ikke længere reagerer på uskyldige ting som pollen, husdyr osv. Sideløbende ordineres der eventuelt naturmedicin eller kosttilskud.

Ring til mig og hør mere om alternativ allergibehandling

Kontakt mig gerne, hvis du vil vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig af med din allergi. Jeg besvarer gerne alle de spørgsmål du måtte have til alternativ behandling mod allergi.

Kontakt mig i dag på telefon: 30 34 02 12 eller e-mail: naturmedicinsk-klinik@live.dk. Du kan også booke en tid online til alternativ behandling af allergi.